Nyussz, macc, cicc

Régen mutattam és igazából régen is készítettem már nyuszikat, macikat, cicákat nagyobb formában. Most ismét itt vannak, néhányan még gazdára várnak



Városka


Legújabb falvédőmet mutatom most nektek. Nagyon szívesen dolgoztam rajta, sok kedvenc részem van a képen. Igazából szinte minden részlete az...

 

Annyi instrukciót kaptam, hogy legyen a bézs és a barna az alapszín, illetve legyen rajta iskola, bölcsöde, iroda, autószerelő műhely és természetesen autók.
A drapp alapból kiindulva, hogy az egyenes elrendezésnél háttérként szolgáló égboltot elkerüljem, inkább kissé térképszerűen helyeztem el, térben a házakat. Ettől sokkal mozgalmasabb, izgalmasabb lett az egész, a színes elemek is elszórtabban jelennek meg. Hogy mégse legyen túl tarka az összhatás, a fákat, embereket, utakat csak "cérnával rajzoltam" rá kézzel, géppel.

Nagyon élveztem ezt a munkát, igazi öröm varrás volt!




Gyerkőc rajzol, én (is) varrok!

Biztos sokan hallottatok már a TRÉV (Te Rajzolsz Én Varrok) tevékenységéről. Legújabb pályázatukban a gyerkőcök rajzaiból Őrangyalokat szeretnének életre kelteni. Azaz szeretnénk, mert ez alkalommal már én is részt veszek a munkában, amit nagy izgalommal várok. Részleteket a képen találtok.

Annyit azért kiemelnék, hogy az Őrangyal nem feltétlenül a képekről ismert angyal forma kell, hogy legyen! Szárnyaljon inkább a képzelet! :)


Változások a WAMP-on

 Mivel velem és munkáimmal személyesen mostanában csak a WAMP-on tudtok találkozni, ezért fel kell hívnom a figyelmeteket az októbertől életbe lépő változásokra.

Ebben a hónapban 500 Ft összértékű, teljes egészében levásárolható kuponok váltásával tudtok bejönni a WAMP-ra. Ez annyit jelent, hogy 5 db 100 Ft értékű kupont vesztek belépéskor, amit bármely kiállítónál be tudtok váltani. Minden teljes 1000 forintonként 1 db kupon váltható be. Az aktuális vásáron esetleg megmaradó kuponokat 2013. december 31-ig bármelyik vásáron felhasználhatjátok.

A másik változás, hogy az idei őszi-téli szezonban ismét visszatérünk a Millenárisra, de marad a nyáron megszokott nyitva tartás: 11-19 óra.

Tehát a most következő WAMP, ahol mi is ott leszünk és számítunk rátok:
2013. október 13. Millenáris B csarnok, 11-19 óráig.


 





Sálas csapat mégegyszer



A napokban mutattam az idei év új karácsonyi díszei közül az elsőket. Mostanra teljes lett a kollekció. A fejecskék ezúttal gömb alapon is megjelennek.
Mivel munkaigényes darabok, megrendeléseket már most felveszek rájuk. 




Angyal léptek

Az angyalok egész évben járják a világot, ott vannak a föld minden szegletében, éppen úgy megbújnak a levendula bokrok között, mint a kúpvirág alatt vagy a kaktuszok árnyékában. Sokaknak a kerti padon hűsölve, forró időben eszükbe sem jutnak.
De mikor egyre több a borongós nap, hűvösek az éjszakák, reggelre dér csípi a növényeket, és behúzódunk a melegbe, ilyenkor egyre gyakrabban röppenek be gondolataink közé is. Az én fejemben is bóklásztak mostanában...






A fotók háttere John Brooks: A kertészet mesteriskolája című könyvéből való.

Sálakat fel!

Mivel a varrógépem szerelőnél van, mivel megkérdezték tőlem, milyen újdonság lesz idén, mivel így is lemaradásban vagyok az előkészületekkel, így most készítettem el az idei karácsonyi újdonságok első darabjait. 
Ugyanakkor mivel szerintem nagyon bájosak lettek, mivel időigényes darabok - esetleges rendelésekre gondolva -, és mivel nem tudok várni sem, máris mutatom nektek.


Természetesen mindegyikükre kerül akasztó. A pingvin és a hóemberke 6,5x10 cm-es, a rénszarvas 11x11 cm-es nagyságú.
Bevezető áron elérhetőek itt.



Októberi akció

Az ősz jegyében ezúttal
minden bagoly figurát és baglyos ékszert
kedvezményesen vásárolhattok meg boltjaimban 2013. október 31-ig.
 Egy bagoly termék vásárlásakor 10%,
kettő vagy több vásárlásakor 20% kedvezmény jár
 a Meska boltokban feltüntetett árból.
A kedvezmény érvényesítéséhez vásárláskor küldjétek el a következő jelszót:  
"októberi bogáresés".