Hangulat...

...amit a mai őszi, szomorkás időjárás hűen tükröz.
Fárasztó volt a vásár, tegnap még fáztunk is, ma viszont már el sem mentem. Vannak akik jobban élvezték, vannak akik biztosan szerették, én most kicsit elkeseredett vagyok. Persze lesz ez még máshogy.
Jó, hogy Rita velem volt. Így időről időre felváltva öntöttünk egymásba lelket. Úgy tűnik most én maradtam alul.
Persze voltak vásárlók, rengeteg kedves nézelődő, sok mosoly és elismerés. Voltak látogatóink, akik még meglepetést is hoztak nekünk. Nem is kéne ilyen letörtnek lennem.


Annyit mondhatok, a dupla csokis muffin és az almás fahéjas tea sokat javított a kedélyemen. Nem is tudom, miért nem készítettem el őket már reggel?

Azért megígérem, holnap újult erővel és lelkesedéssel állok neki a soron következő megrendeléseknek!

Készülök...

... a Zsidó Nyári Fesztiválra.
Augusztus 26-30-ig vásár lesz ez alkalomból a Gozsdu Udvarban.
Én ott leszek, gyertek ti is!

A programokat itt megtekinthetitek.
"Éhes költők; jóllakott írók; gépiesen tökéletes táncosok; igazi mozi; csillogó ékszerek; mese azoknak, akik hisznek benne és történetek azoknak, akik nem hisznek, de keresnek. Bemutatók, beszélgetések, dedikálás, fesztiválfellépők, játék- és mesesarok, koncert és dj-k. Elsősorban pedig könyv, könyv, könyv és programok reggeltől-estig a Gozsdu-udvarban augusztus 26-30 között reggel 10 és este 8 óra között. Ez is a Zsidó Nyári Fesztivál, nézzen be hozzánk!"


Tehát számtalan portéka és program várja az érdeklődőket.
Végre készültek Jankának testvérei, ők is velem jönnek:



Továbbra is szeretnék kérni mindenkit, aki teheti, szavazzon a Hetek portékái közt az enyémre! A voksolók között 3 db 10.000 forintos vásárlási utalványt sorsolnak ki.
És garantálom, hogy ha én nyerek, külön sorsolok a szavazóim között valami szép nagy ajándékot, kívánságotoknak megfelelően!!!
Szavazni továbbra is itt lehet. Mielőtt tetszikezitek az én portékámat, a Gouba oldalát is "lájkolni" kell itt.
Köszönöm!

Goubás játék

A Gozsdu Bazár játékot hirdetett. A "hét portékái" közül lehet voksolni, a legjobban tetszőre. A szavazók, és az alkotók is nyerhetnek, így mindenkit bíztatok, hogy vegyen részt a játékban. És természetesen szavazzatok rám itt.

(Csak a "Tetszik"-re kell kattintani... ;))

Hétvégi beszámoló

Ígértem, hogy ma megosztom veletek az örömteljes hétvégénket. Nem tudok fontossági sorrendet felállítani, így haladok idő rendben.
Pénteken panyizsuzsi kisorsolta a galambomat, amit Pásztohy Panka nyert meg. (Egyébként nála holnapig lehet játszani...)
Szombatra Szentendrére terveztünk egy kirándulást, skanzen látogatással, városnézéssel.
Idő közben kiderült, hogy Panka is ott lakik, így sikerült egy személyes ajándék átadást-átvételt lebonyolítanunk. Aminek, mondanom sem kell, nagyon örültem, hiszen nagy tisztelője és kedvelője vagyok Panka illusztrációinak. És hogy tovább fokozzam, mi is kaptunk egy szépséges nyomatot. Nagyon tetszik és a fiúk is csodájára járnak azóta is. :)


...és remélem hamarosan mi is vízre szállunk! :)

Persze a Skanzen is tetszett, de mivel hatalmas terület, töredékét jártuk csak be, főként, mert a játszóterek valahogy érdekesebbnek bizonyultak minden másnál...


Aztán lett vasárnap is, és persze Gouba. Csodás idő, szuper hely, kivételesen sok nézelődő, kedves vásárlók, rugalmas, segítőkész szervezők.
De ami a legnagyobb élményem volt, hogy találkozhattam Aledivel, aki szintén kint árusított, és Micivel, aki a fél családdal járt arrafelé. Boldog vagyok, hogy egy picit jobban is megismerhettem őket! Pont olyan kedvesek, vidámak és barátságosak mindketten, mint ahogy képzeltem. :)

Róluk nem, de az asztalról tudok mutatni képeket:


Ha már ennyi jót írtam, nem hagyhatom ki a sorból drága férjecskémet sem, aki ott pózol az utolsó fotón is, és aki már másodszor vásározta végig  velem a Goubát. Pedig annyira nem is élvezi...:)