DIY ötletek húsvétra

Nagyon egyszerűen elkészíthető, ízléses, látványos ötleteket gyűjtöttem össze, nagy részüket akár gyerekekkel együtt is elkészíthetitek. Leírásokat, videókat, több képet rájuk kattintva az eredeti oldalakon találtok.

Kezdjük rögtön a képeslapokkal. Akár otthon is díszíthetünk velük, de még jobb, ha küldünk belőlük az ismerősöknek, rokonoknak. Biztos vagyok benne, hogy nagy örömet okoznak, hiszen olyan ritkán érkezik a postaládákba manapság ilyen kedvesség!

Origami nyuszik, némi apróságot visznek magukkal.


Reggelire a nyuszifüles üvegben felszolgált tejnek biztosan sikere lesz, ebédhez pedig hajtogassunk szalvétát. Nem is olyan nehéz!

      
 the idea room                                                   martha stewart                    

Borospalackokat betűkkel díszített vászonzsákba bújtattak, egy-egy szál tulipán került beléjük. De el tudom képzelni régi újságpapírral, ráfestett vagy ragasztott betűkkel is. Hasonló vintage hatást érhetünk el vele.
Konzerv doboz átalakítva ideális tojáskereséshez. Fessük fehérre és  ragasszunk rá fekete öntapadós fóliából vágott sziluettet.

    
 sa vitt jag vet                                                rhodes quality

Gyerekkorunk egyik kedvence volt a mozgatható kezű, lábú figura, amit kartonból vágtunk ki és milton kapoccsal rögzítettünk. Hadd próbálják ki a mi gyerekeink is!

pottery barn

További ötletekért, sziluettekért, nyomtatható, letölthető mintákért nézzetek körül pinterest gyűjteményemben!



Nincsenek megjegyzések: