10+1 letölthető befőző címke

Nálam minden évben a bodza szörppel kezdődik az egész. Ilyenkor igen körültekintően válogatok, mert az ekkor kiválasztott címkét ragasztom az aktuális évben minden lekvárra, szörpre, befőttre is.
Idén néhány olyan is került a válogatásba, ami ajándék csomagoláshoz vagy éppen gyógyszeres üvegre készült eredetileg. De szerintem éppen ettől lehet érdekes a befőtteken...
(Mellesleg ha előre gondolkodunk, már most felcímkézhetjük úgy az ajándékba szánt házi készítésű finomságokat, hogy ha eljön az alkalom, csak le kelljen emelni a kamra polcról. Tartalék ajándéknak sem utolsó, ha hirtelen kell kitalálni valamit.)

 Korábban már mutattam néhány ötletet, most ezeket gyűjtöttem:


Kicsit nekem is...

Idén végre nem nyár végére készült el... Erős tartású lenvászon anyagot vettem, amihez itthon találtam még sötétkék lent, így nem is volt kérdés milyen lesz az új nyári táskám. Belsejébe kockás pamutvászon került sok zsebbel. Hordhatom kézben és vállon is kényelmesen. Méretéből adódóan pedig tudom használni hétköznapokon, bevásárláskor, de akár strandon is, akár a laptop is belefér. Szerintem remek párosítás farmerral, amit szívesen viselek, és a világos nyári ruháimhoz is passzol. Már csak egy jó szandál kell hozzá...


Egy új táska került a webshopba is. Mutattam már hasonlót korábban - azok mind megrendelésre készültek -, ez még szabad préda. Itt elérhető.