Szundi párnák


Legújabb szundi párnáim csak így képekben.






Gyerekszobák képeinek elérhetősége itt megtalálható.

Ha elmúlt karácsony...

Bár nagyon örülnék, ha az egész tél a karácsonyról szólna - legalábbis ami a fényeket, színeket, hangulatot illeti -, itt az ideje, hogy megtanuljam élvezni a tél karácsonymentes időszakát is! Évről évre előkerül ez a probléma, tavaly is összegyűjtöttem azokat a dolgokat, ami igenis jó a télben. Kár, hogy folyton győzködni kell magamat! :) Idén más oldalról közelítem meg a témát.
Bevallom, én nagyon szeretem a fényben, díszekben pompázó otthonunkat. Ezért nehezen is szánom rá magam, hogy lebontsam a karácsonyfát és leszedegessem a díszeket az ablakokról, polcokról, párkányokról. Mivel azonban nem húzhatom tél végéig, sőt itt az ideje, hogy visszakerüljenek a dobozokba, más ötletek után kellett néznem, hogy valamelyest mégis megmaradhasson ebből a meghitt hangulatból egy kevés.
Az természetes, hogy a gyertyák, lámpások maradnak, sőt esetleg még több kerül belőlük mindenhova, hiszen ahogy haladunk a télben előre, egyre inkább hiányzik a fény. És mennyivel kellemesebb a gyertya lángja, mint a villanykörte fénye.



Aztán itt vannak a fényfüzérek. Ezek közül is fent hagyok egy-egy darabot még egy-két hónapig.


Készítek új párnahuzatokat, előveszem a meleg plédeket, ezek is nagyban hozzájárulnak a nappali, háló hangulatához.



Most látom csak, mennyi barnát, szürkét gyűjtöttem ide. Épp olyan, mint amit az ablakon kinézve láthatok. Számomra mégis meghitt melegséget sugároznak ezek az összeállítások.
Persze lehet színekkel feldobni a lakást. Én most a pirosakat elrakom és egy kevés ezüst, esetleg kék kerül majd dekorációnak.


Végül álljon itt egy mókás megoldás a téli dekorációra: fázós lábú székek és asztalok lábára köthetünk zoknit. Ebben a színösszeállításban  már a tavaszt idézi.


 Képek forrása és további ötletek elérhetőek a pinterest gyűjteményemben, ott rájuk kattintva.

Törzsvásárlói program

Szeretném kifejezni hálámat felétek, hiszen sokan vagytok velem, sokan olvastok itt vagy követtek a facebookon és sokan választjátok az én figuráimat.
Gondolkodtam, mivel is fejezhetném ki köszönetemet? Hirdessek-e nyeremény játékot vagy esetleg egy akciót? De akkor csak kevesen részesülnek a kedvezményből.

 Végül arra jutottam, elindítok egy törzsvásárlói programot. Így mindenki, aki mostantól nálam vásárol kedvezményt fog kapni! (Pontos részleteket itt olvashattok róla.)
Ezzel szeretném az idei évet kezdeni. Szerintem ez egy jó kezdet! Remélem ti is örültök neki!

Persze azért lesznek játékok és egyéb akciók is, ami a törzsvásárlóknak még nagyobb kedvezményeket jelent majd!
Jövő héttől pedig egy régi, számomra nagyon kedves rovat is rendszeresen jelentkezik majd, további meglepetéssel megújítva.

Ezek pedig a csomagokba kerülő névjegyek, 
aminek a hátoldalán mindig egy rövidke, kézzel írt üzenet olvasható. :)

2014

Az kívánom nektek 2014-re, amit magamnak is. Legyen ez az év olyan, amilyennek szeretnénk! Álmodjunk nagyokat, tűzzünk ki új célokat és élvezzük ki teljesen, amikor megvalósul! Legyen ez így a mindennapokban, a munkában és a családi életben egyaránt! Pihenjünk közben nagyokat, érezzük és élvezzük a pillanatot és nevessünk nagyon sokat!
Én ezzel így elégedett is lennék.
Még csak egyet: maradjatok velem idén is, én pedig igyekszem ezt meghálálni!


























Szeretettel: Brigi

.