Baba a lánchoz, lánc a babának

 Ilyen az, amikor egy szöszke nagylány babája éppen olyan nyakláncot kap, mint ő maga. 
Készülnek az újabb fruskák, hamarosan a boltba kerülnek.




Sün, sün, sün

Éppen így, pontosan három darab. Ezeket a párnákat (is) kapták az óvó nénik, dadus néni az elballagó süni csoportosoktól. Jól látszik a képen, hogy nem picurka figurákról van szó, főként ha figyelembe vesszük, hogy az én nagycsoportos kisfiam nem az apróbbak közül való. A sünik kezében tartott szívekre a csoport névsora került.

Csukás István: Sünmese

Tüskéshátú sün barátom,
Merre jártál, mondd, a nyáron?
Itt az ősz, a lomb lehullt már,
Most látlak, hogy előbújtál.
Körmöd kopog, eliramlasz,
Vigyázz, itt a tél, te mamlasz!
De a sün nem jön zavarba,
Belebújik az avarba. 


Ha valaki esetleg hasonló párnát szeretne, akkor jelenleg egy süninyi alapanyagom még van hozzá. Elérhetőségeim a kapcsolat menüpontban megtalálhatóak.
.
.

Befőzés ízlésesen

Igen, most valóban nem az ízlelésre, a lekvárok, szörpök finom ízére gondoltam, hanem az ízléses tálalásra. Ami azt illeti, igen közel áll egymáshoz a két dolog, hiszen mennyivel jobban esik az étel, ha a szemünket is gyönyörködteti. Így vagyok én a kamra polccal is - még akkor is, ha az esetleg egy szekrényt jelent. Öröm benézni, ha nem szedett-vedett üvegek sorakoznak benne vagy legalábbis sikerül valamiképp egységessé tenni a különféle méretű üvegeket. Ennek legegyszerűbb módja, az azonos címke. Ehhez gyűjtöttem idén is ötleteket. A tavalyiakat itt találjátok.


 forrás:Cranky Puppy




Forrás:  Frugal Living

forrás: Worldlabel

forrás: Cottage Industrialists, innen letölthető 

 
Idén én a garden therapy címkéi közül a skót kockásakat választottam:


Gombhoz a kabátot

Kiságy fölé készültek ezek a kisebb figurák. A kiindulási alap pedig a szélforgó pöttyös anyaga volt, így lettek narancs, fehér, szürke és zöld állatkák. Szeretem ezt a összeállítást!