Sorsolás

Köszönöm, hogy velem játszottatok! 
Sorsoltam a rangom.org segítségével. A nyertek Luzics Szabina lett, aki a nyakláncot és a kitűzőt választotta.
Itt is gratulálok neki!


Remélem játszunk még együtt!

Éves tavaszi képes bejegyzés

Mivel a kék, a zöld és a fehér az én színeim - na meg a lila -, nem csoda, hogy ilyenkor kényszert érzek, hogy a kertben fényképezzek, sőt, mi több ennek eredményét elétek tárjam. Legelső sorban a zöldellő, végtelenbe - de legalább Bajnáig - nyúló búzatábla látványa az, amivel ilyenkor nem tudok betelni. Az, hogy hozzá most az ég kékje is tökéletes, már csak hab a tortán! A cseresznye virágai és nyírfák üde levelei pedig már a luxus. :)




 

Persze vannak azért színek is itt-ott, mindjárt ezek a csodás holland tulipánok.


Az árvácskák is szépen elbokrosodtak ősz óta.


És a dérbabér is telis-tele van virágokkal.


Hát ilyen jó nekem.! :)





Játék!

Mivel a blogok jelentősége a facebook népszerűsödése óta jócskán megváltozott, eléggé visszaszorult olvasottságuk, bejegyzéseim száma is megfogyatkozott. Hogy ez most jó vagy sem, nem elemezgetem. De tény, hogy éppen így a blogos játékok is háttérbe szorultak. Ezt a nyereményjátékot is a facebookon indítottam el. 
Ugyanakkor természetes az is, ha valaki nem vesz részt e közösségi oldal rohanó életében, ezért hát itt is részt vehettek benne. Kérésem csak annyi, hogy valóban csak azok kommenteljenek itt, akik a facebookon nem teszik meg. Aki mégis duplán szól hozzá, azt sajnos kénytelen leszek kizárni a sorsolásból, hiszen igazságtalan lenne a többiekkel szemben.

A játék feltétele igen egyszerű: aki megjegyzésben ide leírja melyik nyereményt szeretné, megnyerheti az általa választott tárgyat. (ha hírét viszed, annak örülök és köszönöm, de ez nem kitétel!)

A játék zárása: április 30. 12 óra
Sorsolás: április 30. délután
  


Puha meleg ágyikó

Mindegy, hogy éppen igazi tavasz van, ragyog a nap, csicseregnek a madarak vagy borongós, szeles, hűvös az idő odakint, mindenképp jólesik este a puha paplan alá bújni vagy reggel a kényelmes meleg ágyban ébredni. Lehet, hogy mindennapos öröm, de nagyon fontos!
Ezért kaptak ilyen finom pólyát a bébiállatkáim. Nem véletlenül szunyókálnak ilyen békésen kedvenc helyükön!
Mint ahogy a batyuba csomagolt aprócska macik, cicák és nyuszik is szívesen időznek szeretett zsebecskéikben. Megtaláljátok őket a bolt polcain itt.

Új helyen

Szeretném figyelmetekbe ajánlani Andrea csodás üzletét, a Blumen Bellist, amit Pécsett a Király utcában találtok meg. Igazi kis ékszerdoboz, ahol nem csak szebbnél szebb virágokat, csokrokat és hasonló csodákat, de ajándéktárgyakat is vásárolhattok.
Mostantól pedig néhány kiegészítőt tőlem is. 




Ez alkalommal kitűzők utaztak hozzá, nyuszik, madárkák, szélforgók. Mert már annyira kéne a tavasz...