Fekete-fehér. Miért ne?

Ma egy ajánlóval jövök. Íme a Viselde műhely mai fekete-fehér hangulata.

Aki jobban megnézi, megtalálhatja rajta az én magyar motívumos díszeimet is.
(Most már csak rendelésre készülnek, de talán még belefér egy-kettő.)


Adventi koszorú

Idén rendhagyó adventi naptárban (is) gondolkodtam. Azt tervezem, hogy decemberben minden nap hozok nektek valamit, ami segít ráhangolódni az ünnepekre, kicsit kikapcsol vagy elgondolkodtat, esetleg egyszerűen csak jókedvre derít. Mert miért is kéne komolynak maradni, miközben egy születésnapot várunk?
Lesznek ötletek, hogy azért el is készüljünk időben, megmutatom én hol tartok (ez talán engem is ösztönöz majd és időben elkészülök mindennel) és persze kedvezmények, mert a gyerekeknek jár az ajándék.
Remélem velem tartotok decemberben is!


Last minute adventi naptár, avagy újrahasznosítás másképp

Természetesen nálunk is működik a "suszter cipője" effektus, így a saját gyerekeim adventi naptárja nem egy míves darab és évről évre fejtörést okoz. Mert azért készen vásárolni mégsem akarom, hogy is nézne az ki?, így mindig az utolsó pillanatokban találok ki valami gyors és egyszerű megoldást. 
Nos, az idei is ilyen, de talán pár évre megoldottam a kérdést.

Babagoly vagy bagolyó?

Nem is tudom, melyik illik leginkább ezekre a szunyókáló bagoly fiókákra.
Mindenesetre pihe-pihák (hátoldaluk bébiplüssből készült), ölelgetni valóak. Kerekded formájukból adódóan nekem inkább picik, mint felnőtt madarak; golyók is és babák is. :)




Ti szeretitek a baglyokat?

Közeleg!

Sőt, már itt is van. Hiszen vasárnap már meggyújtjuk az első gyertyát a - még csak fejben alakuló - ádventi koszorún. Én ilyenkor legelőször megpucolom az ablakokat, kimosom a függönyöket, hogy elkezdhessem feldíszíteni a lakást. Idén a blog lett az első. 

Töltöm folyamatosan a boltot is, hogy nagyobb kínálatból válogathassanak azok is, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének eljönni a vásárokba.

Amit ma elsőként ajánlok figyelmetekbe, a Rudolfos táska.


A másik pedig ez a visszafogott Mikulás zsák. Örök darab, jövőre is elővehetitek. 



Újra a műhelyből

Ismét a dolgos hétköznapok következnek a nagy vásár után. 
Szeretném felhívni figyelmeteket, hogy megrendeléseket már csak ezen a héten tudok fogadni korlátozott számban, ezért kérlek gondoljátok át, szeretnétek-e valami egyedit rendelni nálam. Természetesen a boltot folyamatosan töltöm, a meglévő - bővülő - kínálatból tudtok majd válogatni később is, de a megvásárolt dolgokat már nem biztos, hogy karácsonyig tudom pótolni.
Köszönöm megértéseteket!

És most néhány fotó az expóról:

Zárójelben mondom: a sötét oldal is képviseltette magát a kiállításon. Bár nekem nem voltak elég hitelesek, miközben a pizsama bemutatót szemlélték. És Leia is megváltozott az utóbbi időben. :)

Megismertek?

Észrevettétek már az új fejlécemet? Ez már az új arculat része.
Hétvégén már új logóval, ebből következően új névjeggyel, szórólapokkal leszünk ott a vásáron. Remélem azért így is megismertek majd!
Kis látogatóink ez alkalommal kifestőket kapnak, melyek a már ismert figuráimat ábrázolják.
Persze maguk a játékok is várják már gazdáikat!


Készülnek új nyakláncok is, nem csak kicsiknek. Sőt!


Nekik inkább masni formájú filc hajcsatokkal készültem. Íme a szín választék:


 Mivel folyamatosan és teljes erőbedobással készülök, ezért már most leírom, hogy
Ha a Kalandparknál vagy a Játszóháznál balra fordultok, elhaladtok a színpad előtt, akkor a Baba- és gyerekszoba designszigetek között megtaláltok minket is a 48/C4 standon.
(Egyszerűbben: a színpadtól balra a hatodik kuckó a legszélén. :))



Persze ne feledkezzünk meg a Csillagösvény Waldorf Iskolában november 19-én, szombaton 10-18 óráig megrendezésre kerülő kézműves vásárról sem.  Mivel két helyen sajnos nem tudok személyesen ott lenni, ezért Ritánál (Zazáleánál) keressétek munkáimat, amennyiben ez közelebb van hozzátok (bármely értelemben).



Az új arculat grafikai munkáját egyébként Rita (Zazálea) férje készítette. Ajánlom szíves figyelmetekbe!
(Nem hiszem, hogy egy álom munka volt, mert határozott elképzeléseimből kifolyólag elég kevés alkotói szabadságot kapott szegény, mondhatni szinte semmit, de így is nagyon készségesen vállalta. Tökéletes megelégedésemre. :-))
.
.

Jönnél?

A Babamama Expora jövő hétvégén? 
Szívesen meghívlak, ha te leszel a szerencsés!
Két felnőtt belépőjegyet sorsolok ki pénteken este.  
(12 éven aluli gyerekeknek a belépés ingyenes.)

Árverés

Ilyen sem volt még, hát most lesz! :)
Utolsó darab kislány táskámat bocsátom árverésre a facebookon. 
Vélhetően több nem készül belőle. 

Tudnivalók: pamut anyagból készült, belül zöld-fehér kockás anyaggal bélelt, vékony flízzel megerősített kézi táska kicsi lányoknak. Rátét mintája saját tervezésű, filcből készült, kézzel applikált. Tisztítása ezért óvatos kézi mosással lehetséges. Szélessége 24 cm, magassága 17 cm amihez egy 29 cm hosszúságú fül kapcsolódik. Pont elfér benne minden, amire egy kislánynak szüksége lehet. :)

Íme a képek:

Vasárnapi program

 Ebben a hónapban az év 310. napján, azaz november 6-án várunk benneteket a WAMP-on. A Millenáris B csarnokában a már jól megszokott pihe-puha kínálattal és természetesen mindig valami újdonsággal is jelen leszünk. Élőben most mutatkozik be először a garázs batyu.



Mivel a decemberi roham előtti utolsó WAMP lesz ez, már a karácsonyi kollekcióból is viszünk egy kis ízelítőt. Ezekből a színes díszekből például véges a készlet és idén már nem is tudjuk pótolni, így érdemes hamar lecsapni rájuk. (Ahogyan a mézes párosokra is.)

A szokásoshoz képest annyi változás várható, hogy a megszokott helyünk helyett most egészen elöl, a bejárattal szemben lesz a gyerek szekció, így a mi standunkat várhatóan az ajtóval szemben találjátok meg.



Már zajlanak a Holland Design Napok, melynek keretében holland sztártervező, holland építészek és holland-magyar projektek lesznek a vendégek a novemberi WAMP-on. 16 órakor a vezető amszterdami építész, Allard Meine Jansen (Allard Architecture) tart előadást az építésziroda munkáiról és a holland tervezői gyakorlatról. 
Például ezért is érdemes lehet kilátogatni, ha már kirándulni úgysem érdemes ebben a ködös időben.

Novemberi akció

Minden hónapban egy adott termékre vagy termék típusra kedvezmény jár.
Novemberben a levendulás termékek kaphatóak akciósan.

Levendula tündérek ára most 3200 ft helyett 2800 ft.
Levendula párnák 2300 ft helyett 1990 ft.

A vásárlás menetének két módja:
Kiválaszthatjátok a boltban az adott termékeket, kosárba rakjátok, majd elkülditek a kódot üzenetben, így a fizetési információkkal együtt már az akciós árat kapjátok meg.
Vagy jelezhetitek vásárlási szándékotokat e-mailben a honlapon vagy a blogon a kapcsolat menüponton keresztül.
Az akcióban a meglévő termékek vesznek részt a készlet erejéig.
Az akcióban érvényesíthető kódod: NOV113

Műhely

A nagyobb munkák során befogott kicsi asztalomat mutatom ismét. Most éppen különböző készültségi fokban lévő batyusokkal van tele. Vannak már készen is szép számmal, de láthattok ott még lyukas figurákat, üres tartókat. Persze ez itt már az utolsó fázis. Jó pár napba telt eddig eljutni, és azért még a sok apró arcocska hímzése is hátra van. Nagyon szeretem, mikor ilyen sokan összegyűlnek.
Nektek hogy tetszik ez az alsó képen látható inkább kívül mintás, de sokkal egyszínűbb figurákkal töltött tarka változat?
(Gazdája már van, sőt az anyagot is tőle kaptam. Ahogy sok-sok inspirációval és ötlettel is gazdagít, aminek nagyon örülök. Köszönöm Erika! :))
Szóval nekem nagyon megtetszett így is. Vidám darab lett.

Ezt az egyet nem, de a többit megnézhetitek (sőt meg is vehetitek) vasárnap a WAMP-on, de van belőle a webbolt polcain is.