Maroknyi

A nyuszik és cicák mellé megérkeztek a marok mackók is.
 Persze nagyobbak a tenyeremnél, de kiválóan marokra foghatóak. Tudom, többen saját maguknak is vásároltak már ilyeneket :), azért én eredetileg a legkisebbeknek szántam őket. Pont ezért kézzel hímzett az arcuk, nincs könnyen leszedhető részük és mosógépben is moshatóak.
Néhányan már a Meskán várják gazdáikat.





Blog túra - gyerekvilág

Tudom, ritkán szánom rá magam, így ez is az elhanyagolt "sorozatok" közé tartozik, de most például itt egy újabb ajánló.
Egyik nagy kedvencem a Gyerekszoba blog. Aki nem a szokványos, sablonos dolgokat szereti, az itt mindig találhat valami frappáns, dizájnos, vicces, sőt néha egyenesen hajmeresztő ötletet, ajánlást.
A falmatrica a Blik terméke

Másik általam kedvelt oldal Bogi honlapja. Békebeli hangulatot idéző képei közt jól esik újra meg újra elidőzni. Nem csak gyerekeket fényképez, de talán nem kell mondanom, melyik albumban bóklászom legszívesebben.

Mi kerülhet még a falra? Természetesen valamilyen műalkotás, ami lehet akár nyomat, de miért ne lehetne könyv? Pásztohy Pankánál többek közt ezeket is megtaláljuk. Nekünk van is mindegyikből. :)



És továbbra is ajánlom magamat! :)


 

Másnap

A WAMP-okat követő első napok legtöbbször rendszerezéssel, pakolással, valamint a hétvégén elmaradt takarítással, mosással telnek. De ezeken kívül van még egy fontos dolog, ami nem maradhat el ilyenkor, az pedig a megmaradt termékek feltöltése a boltba. (A hét folyamán még kerülnek fel új dolgok, érdemes lesz benézni. A jobb oldali sávban is folyamatosan nyomon követhetőek a frissítések.)

Most például többek között ezeket hoztam haza:
                  
                               

                  (A képekre kattintva megtalálod a leírást is.)



Ismét Wamp

Ezen a hétvégén (szept. 11-én) ismét várunk benneteket a design vásáron!
Mostantól ismét a

Millenáris B. csarnokában
vasárnap 10-18 óráig.



A legújabb cicák, macik, nyuszik várnak kisgazdáikra,
kitűzők, nyakláncok, hajcsatok akár nagyobbakra.








Itt van újra!

És bizony nekem szép. Minden évben elmondom, de hátha még valaki nem hallotta: az ősz az én évszakom! Szeretem, ilyenkor vagyok leginkább önmagam. Különös így az elején, mikor még jó idő van, ki lehet ülni a kertbe és végre fel lehet már venni rendes ruhákat is. Jól esik sétálni vagy kapirgálni a kertben. Szóval kerek a világ!

Ennek - mármint az ősznek - jegyében készültek a piros-fehér díszek mintájára ezek a függeszthető figurák egy kedves megrendelőm kérésére. Bár be kell vallanom, annak ellenére, hogy mennyire szeretem ezt az évszakot, ezeket a színeket szinte alig használom, a ruháim közt sincs hasonló árnyalat. Azért remélem sikerült visszaadnom a kívánt hangulatot!


A másik dolog, amin mostanában dolgozom, a Káli Art Inn hotel ajándéktárgyainak készítése. Ezek a naplók már a szállodában várják a vendégeket.
Mellesleg ha a Káli Art Innbe egyelőre nem tudtok elmenni, azért a honlapot érdemes megnézni, mert gyönyörű képeket láthattok. Én már évekkel ezelőtt kinéztem magamnak ezt a helyet és ugyan még nem került rá sok, hogy meglátogassuk, de ez nem maradhat így sokáig! :)