Apró hógolyók...

... ülnek az ágakon.
Erről a párnáról nekem már a tél jut eszembe. És a jó meleg szoba, ahol a pattogó tűz és a forró tea mellett megpihenhetünk rajtuk.


A függeszthető házikókhoz illő új darab is készült, hogy tökéletes lehessen a harmónia a feldíszített lakásban.


Az utolsó piros pedig, ami most is virít még a kertben: a törpe rózsánk.


Zsebből sosem elég...

Ráadásul nem is üresek: a megrendelőnek a batyus mackók adták az ötletet, a szín- és minta választást a falvédőhöz. Jó nagy "batyu" született, két méter hosszú. Az ágy kerete miatt nem kapott maga  a falvédő is külön keretet.
Nagyon jó meleg és puha lett a vastag bélésnek köszönhetően.
És persze a mackók is hozzá tartoznak.




Hangos kép

Amin minden kedvenc együtt szerepel, méghozzá a legjobb helyen, az ágy mellett.


Samu, az anyukája, az apukája és kistestvére elindultak az állatkertbe, hogy megnézzék a kis gorillát, aki nem régen született. Éppen az anyukája ringatta, mert egész éjjel ugra-bugrált, most aztán persze álmos, nyűgös egész nap.


Út közben összetalálkoztak a lehető legérdekesebb dologgal, ami csak szembe jöhetett: egy tűzoltó autóval.


Éppen egy fán rekedt cica megmentésére sietett. Aki persze csöppet sem volt vétlen abban, hogy oda került, mert már hajnal óta Morzsi fülét, orrát, farkát piszkálta, miközben hangos miau-koncertet adott. Szegény Morzsi tűrte-tűrte, de azért mindennek van határa: kikergette az utcára, és most aztán ő csapja az igazi zajt. Amit meg a templom népe nehezményezett, így került sor arra, hogy kihívták mindannyiunk hőseit, a tűzoltókat!




BOLDOG NEGYEDIK SZÜLETÉSNAPOT SAMU!

Kis fekete

Ami nálam 28 centit jelent. Nem tudom, ez másnak kicsi-e vagy nagy, de a nagy nálam 50 volt, ha még emlékeztek.
Ez most szintén kérésre készült, és egy cica rajongó családhoz kerül. Úgyhogy biztos szeretni fogják, nincs kétségem. :)



Adventi naptár

Hagyományosabb formájú, falikép hatású adventi naptárt készítettem megrendelésre. Így ez most kivételesen csak kis részben saját ötlet alapján született, hiszen az applikáció és a forma Tilda falikép szabásminta alapján készült, azzal a különbséggel, hogy a keretet az adventi naptár zsebei alkotják.
A rátétet teljes egészében kézzel varrtam fel.




Piros óriás

Nagyon nagy karácsonyi táska készült, hogy legyen mivel bevásárolni az ünnepre. Rénszarvasos rátéttel, pihe-puha béléssel és hosszú füllel, hogy vállon hordható legyen.
Nagyon megkedveltem Rudolfot, mialatt varrtam! :)



Ugyanoda költöznek a kicsi tatyók is, de ezeket már a megajándékozottak kapják...

Ajándékhoz méltó csomagolás

Annak, aki utalványt, jegyeket, előfizetést, vagy esetleg pénzt ajándékoz. Hogy legyen egy különleges, szép csomagolása, amitől máris sokkal személyesebb az az ajándék.


Megtalálható sok egyéb között már a Meskán.

Kitűzők ismét

Most egy kicsit komolyabbak őszre, télre hangolva.


Készülnek, lesznek hasonló kulcstartók is...